Työkykypalvelut

Tavoitteena kehittää henkilöstösi työkykyä ja yrityksenne tuottavuutta.

Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden. Olipa tavoitteenasi järjestää yksittäinen tyky-päivä tai koko vuoden kestävä työhyvinvoinnin kehittämisohjelma, niin tarjoamme parhaat ja viimeisimpään tutkittuun tietoon pohjautuvat kokonaisuudet. Koulutettujen ja arvostettujen ammattilaistemme avulla konkretia ja teoria yhdistyvät innostavasti ja osallistuvasti. Lue lisää tyky-paketeista ja valmennusohjelmista alhaalta.

 
 
Firstbeat työkykypaketti

TYky-paketit 

Tiimihenkeä nostattava ja energisoiva tyky-päivä kostean illan sijaan? TYKY-toiminnalla tarkoitetaan pitkäjänteistä ja jatkuvaa panostamista työkyvyn ylläpitoon ja tyky-päivät ovatkin oiva keino herätellä ja motivoida työyhteisöä. 

Energiatesti työkykypaketti

Valmennusohjelmat

Kehitys- ja valmennusohjelmat ovat puolesta vuodesta vuoteen kestäviä intensiivisiä ja koko henkilöstön sitouttavia kehitysprojekteja. Ohjelmissa käydään läpi työhyvinvoinnin kulmakivet ja sen kehittämisen osa-alueet. Ohjelmat sisältävät luentoja, workshoppeja ja konkreettisia harjoituksia, joiden avulla teoria kohtaa käytännön.