Valmennusohjelmat

Kehitys- ja valmennusohjelmat ovat puolesta vuodesta vuoteen kestäviä intensiivisiä ja koko henkilöstön sitouttavia kehitysprojekteja. Ohjelmissa käydään läpi työhyvinvoinnin kulmakivet ja sen kehittämisen osa-alueet. Ohjelmat sisältävät luentoja, workshoppeja ja konkreettisia harjoituksia, joiden avulla teoria kohtaa käytännön. Valmennusohjelmien vetäjinä toimivat tunnetut ammattilaiset ja tämä takaa sen, että toimintaa johdetaan tiedolla ja yli 100 vuoden kokemuksella.

 
 
Noste Kehityskaari - Henkilöstön työhyvinvoinnin kehitysohjelma

Kehityskaari - Henkilöstön työhyvinvoinnin kehitysohjelma

Vuoden mittainen kehitysohjelma sitouttaa koko henkilöstön kehittämään ja parantamaan työhyvinvointia. Itsensä johtaminen ja vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnista kuuluu jokaiselle itselleen. Kehityskaari-ohjelma antaa konkreettiset työkalut ja neuvot siihen kuinka kehittää ja parantaa omia tapoja ja tottumuksia. Ammattilaisten pitämät luennot ovat innostavia, ajatuksia herättäviä ja osallistavia. Lupaamme, että kehitysohjelman jälkeen jokainen tietää miten elää terveellisesti ja miten parantaa elämänhallintaa. Yrityksen tärkein voimavara on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Luentojen kestot ovat n. 90-120 minuuttia.

 
Keihäänkärki valmennusohjelma

Keihäänkärki- luentosarja hyvinvoinnin kulmakivistä

Puolen vuoden mittaiseen luentosarjaan räätälöidään aihealueet hyvinvoinnin osa-alueista, jotka palvelevat parhaiten yrityksen tarpeita. Luennoilta saat tärkeimmät ja helposti ymmärrettävät tiedot hyvinvoinnista ja sen kehittämisestä omassa elämässä. Opit mm. kuinka elää terveellisesti, miten muutat toimintatapoja, kuinka saat elämäsi paremmin hallintaan ja kuinka voit hyödyntää näitä oppeja jokapäiväisessä elämässä. Luentojen kestot ovat n. 90-120 minuuttia.