Noste palvelut

Noste Hyvinvointipalvelut tuo hyvinvoinnin osaksi yrityksen arkea. Palvelumme kulmakivet ovat monipuolinen liikunta, oikeanlainen ravinto sekä riittävä lepo ja palautuminen. Tämän kokonaisuuden avulla yrityksesi henkilöstö voi paremmin ja pystyy siten suoriutumaan työtehtävistään tehokkaammin.

 
Työkykypalvelut

Työkykypalvelut                             

Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan henkilöstön yhteisen tyky-päivän. Päivän tarkoituksena on järjestää työntekijöille työkyvyn ylläpitoon ja terveyden edistämiseen kohdennettua ohjelmaa. Lue lisää työkykypalveluista tästä.

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Lue lisää Firstbeat hyvinvointianalyysistä tästä.

 
 
 
Hyvinvointiluennot

Luennot ja workshopit

Luennot sopivat esimerkiksi yrityksen tyky-päiville, tiimipäiville sekä osaksi laajempaa työhyvinvointikokonaisuutta. Aiheita käsitellään innostavasti ja ratkaisukeskeisesti sekä kuulijoita osallistavasti. Lue lisää hyvinvointiluennoistamme tästä.

Mittauspalvelut

Mittauspalvelut         

Tarjoamme monipuolisia testaus- ja mittauspalveluja ammattilaistemme toteuttamana. Nosteen hyvinvointimittaukset ja testit lisäävät tietoisuutta yksilön terveyteen ja jaksamiseen vaikuttavista tekijöistä. Lue lisää mittauspalveluistamme tästä.  

Työpaikkahieronta

Työpaikkahieronta

Ruumiillisen työn vähenemisen myötä liikunnan ja lihashuollon merkitys terveyttä edistävänä hoitona korostuu. Huonot ja yksipuoliset työasennot sekä kuormittava työ aiheuttavat ihmisille yhä enemmän jännitys- ja kiputiloja etenkin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Lue lisää työpaikkahierontapalveluistamme tästä.