Mittauspalvelut

Johda työhyvinvointia mitatulla tiedolla.

Tarjoamme monipuolisia testaus- ja mittauspalveluja ammattilaistemme toteuttamana. Nosteen hyvinvointimittaukset ja testit lisäävät tietoisuutta yksilön terveyteen ja jaksamiseen vaikuttavista tekijöistä. Mittaustuloksia ja hyvinvointianalyysejä voidaan käyttää apuna esimerkiksi, kun suunnitellaan yksilön tai koko työyhteisön kattavaa toimenpidesuunnitelmaa.

 
 
Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat - Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen kilpailuetu

firstbeat_logo_black_web.png

Yksilöiden hyvinvointi heijastuu suoraan koko organisaatioon. Firstbeat Työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen. Työkykykartoituksen avulla työpaikoilla on lisätty työtehoa sekä vähennetty stressiä ja sairauspoissaoloja. Se kertoo missä olette onnistuneet niin yksilöinä kuin organisaationa, ja mihin panostamalla voitte saada parhaat tulokset.

Varmista henkilöstösi hyvinvointi Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla. Lue lisää Firsbeat hyvinvointianalyysistä täällä


Fibion-istumis-ja-aktiivisuusanalyysi-Noste Hyvinvointipalvelut

Fibion istumis- ja aktiivisuusanalyysi

Fibion-trademark_RGB-19D5FD_192x60.png

Arjen istumis- ja aktiivisuuskäyttäytyminen on merkittävä kuntoon, kehonkoostumukseen sekä sairauksiin, kuten diabetekseen, vaikuttava tekijä. Jo pienillä muutoksilla voi vähentää istumisen haittoja ja kääntää arkiaktiivisuuden terveyttä, fyysistä kuntoa, toimintakykyä ja tuottavuutta edistävään suuntaan! Istuminen on isoin terveysriski toimistossa, mutta myös helpoimmin muokattava. Pitkät istumisjaksot heikentävät terveyttä huomattavasti, mutta jo minuutin kävelyllä voidaan katkaista pitkä istumisjakso. Aivojen verenkierto ja tuottavuus alenee yli 6 tunnin istumisen jälkeen.  

Varmista henkilöstösi hyvinvointi Fibion istumis-ja aktiitivisuusanalyysin avulla. Lue lisää Fibion analyysistä täällä.


Energiatesti

Energiatesti

energiatesti-logo-1.png

Elämä töissä ja vapaa-ajalla on helpompaa ja hauskempaa energisenä.

Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvoinnin mittari työyhteisöille. Testi sisältää hyvinvointikysymyksiä, kehon mittauksia ja kevyen kuntotestin. Testin voi tehdä helposti kotona tai ohjattuna ryhmätestinä.

Energiatestin tuloksena jokainen osallistuja saa Energiaindeksin, joka kertoo kauanko kukin jaksaa energisesti tehdä töitä, harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Henkilökohtainen palaute kertoo plussat ja miinukset tämänhetkisessä voinnissa ja antaa vinkkejä parempaan jaksamiseen.


InBody kehonkoostumusmittaus

InBody kehonkoostumusmittaus

InBody logo.png

InBody-mittaus antaa lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin. Mittaus on nopea, helppo sekä yksityiskohtainen. Sen avulla voidaan selvittää esimerkiksi raajojen mittasuhteita toisiinsa nähden, tutkia elimistön nestetasapainoa tai rasvan ja lihasten osuutta. Mittaustulokset näkyvät yksityiskohtaisessa raportissa, joka käydään yhdessä testaajan kanssa läpi ennen kuin asiakas saa sen mukaansa.

InBody-mittauksia voidaan tehdä myös isoillekin asiakasryhmille laadukkaasti ja nopeasti.


Unitaito mobiilisovellus

Unitaito - Haluaisitko nukkua paremmin?

unitaito.png

Unitaito on ensimmäinen suomalainen mobiilisovellus, jonka avulla voit parantaa unen- ja elämänlaatuasi. Viiden viikon ohjelmasta saat paljon tietoa ja käytännöllisiä, toimivia harjoituksia.

Luet tai kuuntelet artikkeleita, videoita ja äänitteitä juuri silloin, kun sinulle sopii. Täyttämällä unipäiväkirjaa opit tekemään havaintoja, jotka motivoivat tekemään unen kannalta tärkeitä elämänmuutoksia.

Unitaidon taustatiimissä on kokeneita suomalaisia huippuasiantuntijoita, ja unettomien vertaisryhmä on ollut ratkaisevassa roolissa sen kehittämisessä.  Rohkaiseva ja myötäelävä valmentaja on Unitaidon myötä aina mukanasi!