Arjen pienet valinnat ja niiden vaikutus hyvinvointiimme

Kävimme viime viikolla vetämässä asiakkaallemme parin tunnin kehonhuolto & treeniworkshopin. Toiveena oli antaa osallistujille uusia näkemyksiä treeniin ja kehonhuoltoon liittyen. Keskityimmekin muutaman tunnin aikana hyvin paljon siihen, että hyvinvointimme ei ole kiinni pelkästään treenikertojen määrästä viikkotasolla vaan joka päivä tehdyt, pieneltäkin tuntuvat asiat näyttelevät suurta osaa kokonaisuudessa.

Lähtökohtamme oil tarjota jokaiselle osallistujalle helposti arkeen liitettäviä keinoja, joiden avulla jokainen voi pitää huolta omasta jaksamisestaan. Alkulämmittelynä käytimme dynaamisia liikkeitä, jotka voi helposti irroittaa osaksi taukoliikuntaa, puhuimme paljon arkiaktiivisuudesta sekä juuri niistä pienistä hyvinvointiin liittyvistä valinnoista, lisäksi kuntosalilla keskityimme päätetyöntekijöiden yleisiin ongelma-alueisiin.

Asiakkaan kiitosviestin perusteella onnistuimme tehtävässämme!

“Lämmin kiitos Noste Hyvinvointipalveluiden Ilkalle ja Iirolle asiantuntevasta kuntosali- ja kehonhuolto-ohjauksesta. Erityiset kiitokset annamme asiakasta kuuntelevasta otteesta ja vaihtoehtojen tarjoamisesta. Jokainen osallistuja löysi uusia näkökulmia puuduttavaan ja ehkä jopa repivään salityöskentelyyn. Tiedon siirto salilta omaan työpisteeseen on tapahtunut, sillä nyt näen heidän venyttelevän kopiokoneiden ääressä tai käyttävän rappusia hissin sijaan.”

Lifti Lifti