Lisää tehoa ikäihmisten työhön järkevän ravitsemuksen ja liikunnan avulla

Saimme kunnian olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Lihatukku Harri Tammiselle päivän mittaista työkykypäivää. Asiakkaan toiveena oli järjestää heidän vanhemmille työntekijöilleen innostava ja osallistava päivä, joka pitäisi sisällään luentoa ja käytännön harjoittelua. Toteutimme heille workshopin ravitsemuksen ja fyysisen harjoittelun ympärille, toteutuspaikkana toimi Rebel Liftersin valmennuskeskus Helsingin Metsälässä.

Luennoitsijoina toimi tällä kertaa Anu ja Heikki Marin. Ravitsemusluennossa keskityttiin hyvän syömisen peruspilareihin ja opeteltiin myös tunnistamaan humpuukitieto oleellisesta- ja tutkitusta tiedosta. Päivän toisessa osassa syvennyttiin fyysisen harjoittelun perusteisiin luennon muodossa, käytännön osuudessa läpikäytiin 2 treeniohjelmaa ja jokaiselle sopiva taukojumppa, päivä päätettiin rentoutusharjoituksiin.

Lifti Lifti